4Solutions

Officemanagement

Tijdelijk Officemanagement nodig?

Officemanagement van 4Solutionsis gespecialiseerd in managementondersteuning, recruiting en secretarieel werk. Breed inzetbaar en van alle markten thuis. Of het nu gaat om eenvoudige administratieve klussen of het opzetten van een management office.

Bij Officemanagement van 4Solutions bent u verzekerd van een professionele aanpak en een prima resultaat.

4Solutions en Officemanagement

Officemanagement van 4Solutions  wordt gerund door Marjolein Postma-Ferwerda, met meer dan 30 ervaring in verschillende functies variërend van directiesecretaresse, officemanager, personal assistant tot aan recruiter en personeelsadviseur.

Marjolein werkt zowel bij u op locatie als vanuit haar eigen kantoor. Tijdens een vrijblijvende afspraak inventariseren wij samen met u de werkzaamheden die u uitgevoerd wilt hebben. Daarna bespreken we de manieren waarop wij u daarbij kunnen ondersteunen. Vervolgens ontvangt u binnen drie dagen een offerte.
Officemanagent

Als u behoefte heeft aan ondersteuning voor op te zetten projecten of grotere zaken op kantoor kunt u 4Solutions Officemanagement inschakelen.

U kunt hier bijvoorbeeld denken aan:

  • leidinggeven aan secretariaat en/of back office
  • projectondersteuning
  • personal assistant
  • opzetten en onderhouden van facilitaire zaken
  • planning
  • beheer social media
  • financiële administratie
  • organisatie van evenementen

Secretariele taken

Als uw onderneming eigenlijk te klein is voor een extra medewerker, maar de secretariële taken u steeds meer belemmeren om uw kernactiviteiten naar behoren uit te voeren, biedt 4Solutions Officemanagement de uitkomst.

Of het nu gaat om het schrijven van een brief, het maken van een factuur, het notuleren van uw vergadering of het voeren van uw complete secretariaat, 4Solutions neemt u alles uit handen. Professioneel en zorgvuldig.

Personeelsadvies

Denk daarbij aan het ondersteunen en adviseren bij aanname en ontslag, het opstellen van het personeelsbeleid en onderhandelingen met het personeel over de arbeidsvoorwaarden. Ook bij functioneringsgesprekken, beoordelingen en salarisonderhandelingen neemt 4Solutions u het nodige werk uit handen. Daarnaast biedt Marjolein Postma-Ferwerda een luisterend oor voor medewerkers die het moeilijk hebben en bemiddelt bij conflicten op de werkvloer.